СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕТО

За облекчаване на мускулни и ставни болки
и при леки нарушения на периферното
кръвообращение

Защо да изберете Розакта® крем?

Розакта® крем е лекарствен продукт без лекарско предписание, който има болкоуспокояващ ефект, като същевременно се използва и при леки нарушения на периферното кръвообращение. Основната му активна съставка е 10% етерично масло от розмарин. Розакта® крем е подходящ за облекчаване на различни видове мускулни или ставни болки, като освен това се използва за облекчаване на симптоми като студени и уморени крака, тежест в краката или ръцете.

Rosacta

Растителен произход

Все повече хора предпочитат раститителните продукти за справяне с болката и свързаните с нея възпаления. Въпреки това, не всички растителни продукти са еднакви. Розактa® крем е традиционен растителен лекарствен продукт, а основната му активна съставка е етеричното масло от розмарин. Розмаринът не се отглежда с помощта на пестициди или други изкуствени вещества и се бере на ръка. По време на производствения процес не се добавят аромати, парабени или консерванти. Целият процес се контролира от високи фармацевтични стандарти.

Rosacta

Ефикасност

Благодарение на високата, 10-процентова концентрация на етерично масло от розмарин, Розакта® крем ефективно осигурява болкоуспокояващо действие и в същото време повлиява локалното кръвообращение. Когато на мястото на болката има по-добро кръвообращение, регенериращият процес се случва по-бързо. Това се нарича допълнителен ефект.

Rosacta

Подходящ за продължителна употреба

Розакта® крем е традиционен растителен лекарствен продукт, който няма сериозни странични ефекти. Използването на Розакта® крем е подходящ за продължителна употреба.

Rosacta

Лесен за нанасяне

Розакта® крем се нанася лесно 2-3 пъти на ден. Абсорбира бързо и не оставя мазни петна, така че е подходящ и за използване под дрехите, навсякъде и по всяко време. Поради високото съдържание на етерично масло има приятен аромат. Предлага се само в аптеките.

РОЗМАРИН

Обикновеният розмарин, с латинско наименование Rosmarinus officinalis L., е вечнозелен храст от семейство Lamiaceae (Устноцветни). Името розмарин идва от думата rosmarinus, което означава морска роса.  Расте до два метра височина, като има иглолистни листа и бледосини или бели цветове. Размножава се чрез резници.

 

царство: Plantae Растения
отдел: Magnoliophyta Покритосеменни
клас: Magnoliopsida Двусемеделни
разред: Lamiales
семейство: Lamiaceae Устноцветни
род: Rosmarinus Розмарин
вид: R. officinalis

ЗАЩО РОЗМАРИН?

Природата ни предлага много дарове, сред тях е и розмаринът. Това лечебно растение е било важно още по времето на древните гърци и римляни и се използва в медицината от хиляди години. Известно е със своите болкоуспокояващи свойства и подобряване на периферното кръвообращение, както и с много други лечебни свойства.

Кремът Розакта® е традиционен растителен лекарствен продукт, което съдържа 10 % етерично масло от розмарин като активна съставка.

[Translate to Bulgarian:] Ali ste vedeli?

Знаете ли, че...?

Не всяко етерично масло от розмарин е едно и също. Произходът на розмарина е от съществено значение, тъй като съставките на етеричното масло зависят от климатичните условия, при които се отглежда растението. Уникалното етерично масло от розмарин в крема Розакта® идва от Северна Африка, където се извлича от внимателно и ръчно събрани части на розмарин през периода на цъфтеж. Розмаринът съдържа най-много етерично масло по време на своя цъфтеж.

Розакта® крем

Розмариново масло

Ръчно набран розмарин

Без пестициди

Без парабени или други консерванти

Без парфюми или добавени аромати

Фармацевтично качество и стандартен контрол* *(eu-GMP, GACP)

ЗА КОИ ПРОБЛЕМИ Е
ПОДХОДЯЩ КРЕМЪТ
РОЗАКТA®?

Розакта® има болкоуспокояващ ефект и повлиява периферното кръвообращение. Може да се използва за облекчаване на мускулни и ставни болки при активен начин на живот (мускулна треска поради прекомерни физически упражнения, спортни травми) или липса на физическа активност (неправилна, статична стойка, продължително стоене или седене), продължителна болка в долната част на гърба и недостатъчна периферна циркулация на кръвта, водеща до студени и уморени крака и тежест в краката.

Облекчава болката

1 Облекчава
болката

Кремът Розакта® действа като локален аналгетик в областта на мускулите и ставите, облекчавайки остри или хронични форми на болка.

повлиява периферното кръвообращение

2 повлиява периферното кръвообращение

Кремът Розакта® повлиява кръвообращението в засегнатата област. Това увеличава притока на кислород и хранителни вещества и изтичането на метаболитни отпадни продукти на мястото на нараняване. Симптомите като студени, уморени крака, тежест в краката ,мускулна треска на крака или ръце се намаляват с помощта на крем Розакта®

Защо кремът Розакта® е лесен за използване?

  • Нанася се върху засегнатата област 2-3 пъти на ден
  • Попива бързо и не оставя мазни петна
  • Подходящ за продължителна употреба

 

Кратка характеристика на продукта:

КХП – РОЗАКТА®