ОБЛЕКЧИ БОЛКАТА СЪС СИЛАТА НА ДВОЙНОТО
ДЕЙСТВИЕ НА РОЗМАРИНОВОТО МАСЛО!

Защо да изберете розакта®?

Кремът РОЗАКТА® е лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа етерично масло от розмарин за облекчаване на мускулна болка. Лекарството РОЗАКТА® облекчава болката чрез двойното действие на розмарина: той действа болкообезболяващо и едновременно подобрява кръвообращението в засегнатите области, което допринася за по-бързото заздравяване и регенерация.

Rosacta

Растителен произход

Все повече хора предпочитат раститителните продукти. Важно е да не забравяме това, когато трябва да се справяме с болка, тъй като има естествени начини за облекчаването ѝ. Основното активно вещество в кремът РОЗАКТА®, отговорно за болкоуспокояващия ефект и подобряването на периферното кръвообращение, е етеричното масло от розмарин.

Rosacta

Ефикасност

РОЗАКТА® с двойното действие на розмарина гарантира болкоуспокояващ ефект и подобрено периферно кръвообращение в болезнената област.

Rosacta

БЕЗ БОЛКА

Позволява извършване на ежедневни дейности без болка.

Rosacta

Без петна

Попива добре и не оставя мазни петна.

РОЗМАРИН

Обикновен розмарин (или розмарин), с латинско наименование Rosmarinus officinalis, вечнозелен храст от семейството на ментата. Расте до два метра във височина. Има игловидни листа и бледосини или бели цветове. В кухнята се използват сушени или пресни листа. Размножава се чрез резници.

 

царство: Plantae Растения
отдел: Magnoliophyta Покритосеменни
клас: Magnoliopsida Двусемеделни
разред: Lamiales
семейство: Lamiaceae Устноцветни
род: Rosmarinus Розмарин
вид: R. officinalis

ЗАЩО РОЗМАРИН?

"Природата ни предлага много дарове, сред тях е и розмаринът (Rosmarinus officinalis, L.), който е бил важно лечебно растение още по времето на древните гърци и римляни. Използван в медицината от хилядолетия, тъй като е известен със своите аналгетични свойства и стимулирането на периферното кръвообръщение.

РОЗАКТА® съдържа етерично масло от розмарин, което ефективно облекчава леките мускулни болки, увеличава кръвообращението в мускулите и регенерацията им, намалява оток и болки в ставите, както и леки дисфункции на периферното кръвообращение. Лекарството е с естествен произход, тъй като съдържащият се розмарин не се отглежда с помощта на пестициди или други изкуствени вещества. Кремът не съдържа вредни вещества, синтетични аромати, парабени, дразнещи кожата вещества или синтетични консерванти, като основната му съставка, розмарин, действа като естествен консервант сам по себе си."

[Translate to Bulgarian:] Ali ste vedeli?

Знаехте ли?

Не всички етерични масла от розмарин са еднакви. Произхода на розмарина е от съществено значение, тъй като съставките на етеричното масло зависят от климатичните условия, при които се отглежда растението. Уникалното розмариново масло използвано в направата на крем РОЗАКТА® идва от мароканско-тунизийската област, където се извлича от внимателно събрани части на розмарина по време на неговия цъфтеж.

Натурално и традиционно

натурално розмариново масло

без пестициди

без добавени изкуствени консерванти

без добавени аромати

КАК ДЕЙСТВА
ЛЕКАРСТВОТО РОЗАКТА®?

РОЗАКТА® е ефикасен и безопасен за редовна и дълготрайна употреба (4 седмици). Той действа болкоуспокояващо и подобрява периферното кръвообращение. Може да се използва за облекчаване на мускулна болка, като болка поради прекомерни физически упражнения (мускулна треска, умора в мускулите), спортни травми (разтежения, изкълчвания, отоци, размествания), скованост в областта на врата и раменете поради стрес, болка в гърба поради неправилна поза по време на работа и болка и умора в краката.

Облекчава болката

1 Облекчава
болката

Работи като аналгетик чрез облекчаване на болката, намаляване на оток и скованост на ставите и подобрява гъвкавостта.

Подобрява периферното кръвообращение

2 Подобрява периферното кръвообращение

Подобрява периферното кръвообръщение в засегнатата област, което спомага за съкращаване на оздравителния процес и възстанивяване на болното място.

Как да използвате крем РОЗАКТА®?

2-3 x дневно

Нанесете крем РОЗАКТА® 2-3 пъти на ден върху засегнатата област и внимателно го масажирайте в кожата

SmPC РОЗАКТА